Kolik toho srdce snese
Kolik toho
srdce snese
kolik bolesti
v sobě nese.
Kolik lidí
do něj vstoupí
kolik z nich ho
rázem rmoutí.
Kolik zůstane
nastálo v něm
z kolika zbude
pouhý vjem.
Kolik moudrých
rad udílí nám
kolik špatných
z nichž zbude
jen klam.
Pro kolik lásek
žárem vzplane
kolik z nich jsou
lásky plané.
Kolikrát pláče
kolikrát jásá?
Kolikrát?
Jistě více než
tisíckrát!
Přečteno 615x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)