Super úplněk
Dívám se na něj a on na mě
Tenhle super úplněk
Jsem skoro nahý a on
Obklopen vesmírem
Do švestkových oblak se halí
Mám husí kůži !
Je tak velký a přitom malý
A co teprve já ?!
Dítě s rukou v tygří tlamě
Nepozdravil
Mlčenlivostí se prokázal
Spásal noc a krovy
Stříbrný dukát bez tváře
Zdál se být nehybný, i když oblohou se plavil
Na chvíli vzplály okna, oči, domy
I kostelní vitráže
Tak jak on jim ve své rozmarnosti
Nakáže
Hoří pro něj touhou..
Kulatý had!
Klame
Klame nejen obzor srdce
Šálí
Jako rocková hvězda
Válí
Má po letech turné
Je to spurné
Šeptá můj vnitřní hlas
A tak nepřestávám pít..
Když dnes večer nemám být
Tam na Výsluní Já
tohle je nádherný,krásné přirovnání,za tvůj super úplněk posílám supertip:-))
15.08.2014 12:29:39 | střelkyně1