Bolest zanechá stopy
Jako v nejhlubší hlubině
je ukryta síla, co zbývá
jako v nejmenší skulině
z níž těžko se dívá.
Jako hluboký, širý oceán
co mnohá tajemství skrývá
v němž vody jsou přetěžké
tak někdy život těžký bývá.
Jako milióny světelných let
co dělí nás od slunce vzdáleného
jako bezpočet zbytečných vět
v době, kdy stane se něco zlého.
V nejhlubším nitru co vidět není
se občas veliký souboj odehrává
souboj, co neptá se a přesto změní
něco v nás, i to se zkrátka stává.
Bolest zanechá v duši hluboké stopy
ne, nejsou patrné na pohled první
než rány se zahojí trvá i roky
však ne zcela, jizvy zůstanou v ní.
Každý ať patrný či nepatrný šrám
je otisk toho co se zvládlo
někdy se musí čelit životním hrám
nenechat se porazit, i když Eso padlo.
Přečteno 366x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, AndreaM, Amonasr, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)