V ZAJETÍ EGA
Zanícenou chloubou
vlastní osud živí
a zabíjí Teď spanilost
nevinného děcka
Chovatelem dospělých
co hrají si na boha
a necítí tu obyčejnost
kdy láska srdce lechtá
Touha býti nejlepším
ve skryté tváři poddaný
semínko úcty zasadí
však
pokrok zprvu svázaný
"Vždyť nemá to poslední slovo"
...a stále v přesvědčení
že
"bližního svého"
shodí
Voda zkalená
snahou poskvrnit
Přečteno 362x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr
Komentáře (1)
Komentujících (1)