Vrahové nevinnosti
mají dobré rady
jen ty vidíš
mezi jejich zuby hady..
Vrahové nevinnosti
jsou objektivní
Dívej se jim do očí
a záblesku temnoty si všimni..
Vrahové nevinnosti
vedou k politickému cítění
chceš varovat,však oči civí na tebe
je ti k zešílení...
Cupují na kusy
,,medvídka v nás´´,pak se nám svět přiblíží
Řekneme si ,,každý z nás něco musí´´
aby jsme umlčely ten hrůzný pláč co dá za miliony tíží....
Vrahové nevinnosti
se sprostým vtipům smějí
nohama drtí nejdřív naděje a pak kosti
ale ,,jenom ti pomoc chtějí´´.
**
Andělíčku můj strážníčku
nezhasínej tuhle svíčku
andělíčku můj strážníčku..