tráva pne se vysoko,
pod stromy stín
a za okny prach.
V půli noci zpět,
uvnitř já
i náhlý světla svit.
Jediný domov v srdci mám,
i ženu chovám v něm,
od ní vracím se sem.
Srdce bolí, krvácí
a já osudu navzdory
na hor hřebeni se směji.
Z kalichu hořkého,
pro ty jež miluji,
dopiji do dna.