Anotace: Možná by bylo lepší, kdyby se 2012 stalo, co je stejně nevyhnutelné.
Slepec ve tmě
-
Životem ztracení,
nepřemýšlej,
kdože to ocení?
Ten kdo je zlej!
Být ovečkou,
mozek nikde,
tohle chcou,
no tak klídek!
…
Na sebevraha
moc mladý,
jídlem blaha
umřu hlady
Nežádám
o vaše rady,
jen hledám
boha, tady
Bůh a satan?
Nebe tu není?
Do pekla padám,
konec… se zemí
…
Asteroide vem si nás,
všem bude lépe,
Země klidná, Slunce jas,
sežehne vše
… slepé