Mám všechno
Anotace: Milá přívětivá píseň o sobotním ránu
Čtyřiadvacet metrů krychlových
neumytého nádobí
padesát odstínů špíny
které z něj budu muset smýt
poslední cigaretu
co zbyla z noci
strávené v nonstopu
třeštící hlavu
co zbyla z noci
strávené v nonstopu
vodku koupenou ve slevách v Bille
k tomu dva redbully
a plný zuby poezie
Přečteno 341x
Tipy 8
Poslední tipující: Aiury, Jort, kikis, kudlankaW, VEDz RVAHEs
Komentáře (4)
Komentujících (3)