presne na tieto miesta
sme chodili žiť
choďte a množte sa
presne na tieto miesta
sme chodili umierať
viac spolu
ako s niekým iným
potajomky
presne na tomto mieste
sme dávali životu zmysel
a odovzdávali božstvám
svoje sily
a keď tu tak stojím
ja
s prázdnymi rukami
žiadam
o silu späť
moju
tvoju
a milión tých
stratených duší
ktoré na týchto miestach
žili a umierali
o silu ostať
alebo ísť
ktoré na týchto miestach žili a umierali...
je to úžasná báseň
23.08.2014 13:15:58 | maryshka