Tak jako kdysi
Život mi po kapitolách dává snění
Dny, bez kterých není smutku ani slz
Možnost zcelit se jako kus bytí
Prohrát minulost
a
v zrcadle vidět radost..Tvou
Paradox žití vyzul mi boty,
když procitla jsem z kómatu
Tak jako kdysi ...
Prostá myšlenka změnila mi život
Snadno uvěřit, a tak kráčím dál
Jen tak
Pouhá maličkost tvoří celý můj vesmír
Drobnost doteku řas, když mé oči září
do Tvých snů
A možná jednou..sejdeme se u kávy
Přečteno 393x
Tipy 12
Poslední tipující: Paulín, Beepat, Romana Šamanka Ladyloba, jvacl, J's .., Malá mořská víla, AndreaM, Jort
Komentáře (2)
Komentujících (2)