Anotace: ...
Sbírka: Klíč od zahradníka
Alenka
nebudeme si hrát
chci tě milovat
alespoň jednou tvou duši znát
nevyrvu ti srdce z těla
jsem ta, co milovat tě chtěla
chci prožít každý čas
každý svůj šedivý vlas
opravdová jsem
nekouzlím za zrcadlem
***
Škoda, že nekouzlíš možná bys to zkusit měla a svého milého si učarovat. :)
11.09.2014 14:41:53 | Barčík
... možná ;))
11.09.2014 15:07:25 | Radhuza
:)
11.09.2014 15:14:40 | Barčík
a já bych králíka stáhla z kůže tak bezbranně nahý..s malovanými rty po králičím způsobu:-)
31.08.2014 12:37:57 | básněnka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?