Hovory s duší
rozprostírá se do davu
nemajíc představu
když duší tvou prochází
co v duši své nachází
schází z klenby nebeské
rytíř ve zbroji nelesklé
duše, které z věků k sobě lnou
nyní svá těla přivinou
***
Pěkně deprééésivní.
31.08.2014 13:58:13 | Jeněcovevzduchukrásného