Sbírám jako drobky
kousky mojí duše
které na mě zapomněly
na které jsem zapomněl
které zpátky by chtěly
které zpátky bych chtěl..
Drobky mojí duše
na druhém konci světa
co tam dělají?
Zatímco stejný počet ztrácím
v jakém mě jinde
hledají..