Zase zajimava basen se zajimavou myslenkou..asi se u Tebe v basnich zabydlim a poradne si poctu..smim? 8)
08.12.2014 00:39:02 | Lioness
nejde zakázat,
taky si nadrzo pročítám zas u tebe.Píšeš na můj vkus krásně uceleně, což já nedovedu, ale obdivuju...
08.12.2014 00:42:15 | Breakthru
Oooooo nekdo obdivuje jak pisu, to si vyznacim v denicku jako vyznamny den :)
Ne, nechci to zlehcovat, moc si toho vazim a tesi me to :)
vzdycky se snazim co nejlip popsat konkretni situaci nebo pocit a zustat verna nejakemu stylu rymovani ale ne vzdy se zadari..
08.12.2014 00:48:42 | Lioness
ano, popravdě líbí..
všechny ty styly a nestyly jsou to, čím se všechny básně odlišují.Poezie nebo vůbec jakákoliv forma tvorby se, dle mého názoru, nedá uzavřít někam a přetavit na formu, z níž by se pak dalo odlévat dalších.....
byla by asi nuda číst a psát pořád to stejné
08.12.2014 00:54:58 | Breakthru
no jo, už neplatí "sedávej, panenko, v koutě...". Když se člověk o nic nesnaží,samo to většinou nepřijde :) Dík za optimistické řádky :)
31.08.2014 18:32:53 | Hesiona-Essylt