Anotace: Píseň o vlastních chybách
silný text..oceňil jsem jej, ale hodně se mi nelíbí:"jsem slovní a emocionální žid"..mrzí mě ta v Česku vžitá, již vlastně klasická a za nehty duší zažraná předsudečnost vůči "diasporám" cizího zde, přece "u nás doma"..vím, žes to tak nevinně vypustila a že tedy vůbec Tě nenapadá, co to sem vlastně pletu..tím více rozpaků..
04.09.2014 22:48:14 | Frr
A až si budu hrát na Viléma, nebudu šetřit lichotkama, prej sem žid?...
03.09.2014 11:27:02 | básněnka
o co se jedná?
03.09.2014 12:20:38 | Gwendoline
O nic, jen to ber jako nadsázku v komentu:-)
03.09.2014 13:09:15 | básněnka