Madona s dítětem
a trsy
vejce všech racků a krásný jedy
paměťová pryž
pro Pandoru většina vorů
a taky vzdor
kabina z posledního trička
potopa kopřiv
z plesu hodovníků
a když rozbiju svůj svět
na střepy
stejně budu milovat
jako kytka
mám totiž vlnovky...lýtka?