Jak mi chutnají karbanátky ?
Ty semletý
Americký zvratky !
Z bizona nohu rozemelou
Trochu pepře
A už to perou
na talíř !
A trochu majonézy,
na obžerství jsme frajeři !
Na vrch ještě kečupu kousek
v ošatce bezpočet housek
To vše nacpem do chřtánu
Snad neprasknem z gurmánu !