Regina
Svůdně krásná Regina,
dlouho byla nevinná,
že jsem svedl dívčinu,
udělal jsem koninu.
Padl jsem ji do tenat,
zlostí mohu zelenat,
změnila se v despotu,
nemám důvod k jásotu.
Chová se jak královna,
každý vzdor hned odrovná,
tvrdě doma panuje,
kdo ví, zda mě miluje.
Řekla ty můj miláčku,
já jsem paní v baráčku,
marné je tvé vzdychání,
že tě žena prohání.
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., jitka.svobodova
Komentáře (0)