Anotace: Není
Jejda...Ty jsi psal blbosti?
To jsem zvědavá, jak bude vypadat, až napíšeš něco chytrýho:-)
Papa! Ať se Ti daří a občas se vrať na místo činu.
10.09.2014 17:24:19 | Pamína
Váhal jsem mezi tipem a ST, neb je to pěkně a s citem napsané, až jsi mi na závěr způsobil ještě větší dilema tím, že jsi mě přímo oslovil - tak mi nezbývá, než zůstat u tipu, abych se nedostal do podezření z ješitnosti ;-) Nu, co říct - zaskočil jsi mě, ale vážím si i těch slov směrem ke mně. A doufám jen, že byť to s tím odchodem v tuto chvíli nejspíš myslíš vážně, tak že si to vbrzku rozmyslíš. Třeba brzy zjistíš, že Liter nejen jitří duši, ale umí jí také poskytnout ventil, který občas potřebuje. Tak snad zase na brzkou shledanou ;-)
10.09.2014 15:57:46 | Amonasr
Děkuji za bodík, no, asi se časem i vrátím.Liter je tak trošku i droga, a v tom je ten problém.Díky.
05.10.2014 15:51:22 | Jeněcovevzduchukrásného