Anotace: <p>Barvy</p> <p><br />Modrá je barva nebe,<br />Barva, ze které jen mrzouta...
Barvy
Modrá je barva nebe,
Barva, ze které jen mrzouta zebe
Rudá, ta tvůj pohled váže,
Jak kdysi nad Kladnem záře
Červená, je barva srdce,
Jak myšlenka na tebe rozechvěje moje ruce
Bílá, to je barva sněhu,
bílá, s ní dal bych tobě svoji něhu
Černá je barva smutku, vzpomínek,
Zahnalas dobu rmutku, vidím v tvých očích plamínek
Žlutá, ta připomíná slunce,
Ta pravá barva pro milence
Hnědá, napadá mě houslový klíč,
Co šmahem zažene horoucí chtíč
Zelená, při ní mi srdce jihne,
Tak snadno, jak růže rozkvést stihne
Fialová, hm, barva papežů a od zpovědnic mřížek,
Je pro mě neznámou, jak v růži skrytý křížek
Jen ať se nezlobí barvičky, které dnes nejmenuju,
ztrácím se v uličkách, ať se do jedné zamiluju.
Na ST to neni, ale tip sem dala.
Trochu kostrbate a peipomimajic neco.
10.09.2014 10:11:19 | Barčík
Dik za kritiku :-). Co ze ti to pripomina?
10.09.2014 10:13:34 | Pajoslaw72
Ty barvičky.
Omlouvám se za kritiku.
10.09.2014 10:28:01 | Barčík