aktuálně
je otázkou,
co naši Páni vyřeší.
při případné mobilizaci
si nezapomeňte dát kousek
té naší demokracie
do kapsy.
(až naproti budou stát,
přesvědčení statní mužici
s kapsami rudými.)
abychom nezapomněli,
co je v sázce,
když životy jednotlivců,
zcela jistě ne.
Komentáře (0)