diaľkovým ovládačom
stišujem intenzitu dažďa
to keby náhodou sa diali zázraky
to len keby náhodou nebolo všetko tak ako je
keby náhodou som nehľadela
zas do tých hrubých skiel starých poldecákov
ktoré žili môj príbeh už pred rokmi
a nezabudli
stíšil sa
niekde na volume štyri
To je krásná vize - déšť na dálkové ovládání!
Nicméně doufám, že to tak nikdy nebude :-)
Děkuji za nastartování představ...
12.09.2014 20:26:27 | Pamína