Neštěstí chodí po mně
Pořezal jsem si tvář
žiletkou z Lídlu
neznám fíglu
jak nastavit svatozář
Krve, jak z vola,
už nevolám : „Hola !“,
ale S.O.S
Už nejsem kluk z plakátu
řeznou ránu
mám na frňáku
To je hrůza a běs !
Od teď se neožením,
zůstanu matce na ocet
a já se tak rád křením,
teď kanálem, abych lez !
Přečteno 316x
Tipy 1
Poslední tipující: Lůca
Komentáře (0)