***
Dozvěděla jsem se dneska zrána,
to přes facebook přišla zpráva,
že k nim přiletěla vrána
a nechala jim v uzlíčku
krásnou malou holčičku.
Někdy je to klučina,
jindy zase holčina.
Je to, největší štěstí na světě,
když vidíme úsměv toho dítěte.
Po mamince krásné vlásky,
po tátovi žádné vrásky.
Kukadla má zalepené
na světě se krásně směje.
Až odlepí své krásné očka
ať roste jenom do krásy
a nezažívá trapasy.
Ať je zdravá jako řípa
a přináší Vám jenom radost.
***