domů může být také k sobě...neboj se toho ticha...možná jako v hrobě...kdosi tam s tebou tiše dýchá...úsměv.z.
20.09.2014 17:02:23 | zdenka
Nejdříve možná domů, ale pak zase honem ven, užívat si krásný páteční podvečer u splavu, sednout si pod stromy a načerpat energii pozdně letního sluníčka... Vsadím se, že tou dobou už budou stroje v klidu a Tebe nic rušit nebude :)
19.09.2014 17:13:45 | AndreaM