Anotace: :-)
Dost čehosi
co v hlavách lidských
vyvolává neplechy
a v rozkroku
zázraky ...
roním pro ně slzy
pro zaběhlé
psy ..
co domov svůj dobrovolně opustili
a vrátit se už nesměli
i kdyby snad
stokrát chtěli.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?