Šeptám
Anotace: Spadl jsem z lopatky.
Šeptám slůvka do ouška,
jedné mladé paní,
prý není pro starouška,
svolná k milování.
Šeptám doma babině,
také něžná slůvka,
řekla celkem nevinně,
že jsem velký mluvka.
Šeptám potom Micině,
kočko máš mě ráda,
zlostně prskla z kuchyně,
vidím ji jen záda.
Přečteno 353x
Tipy 10
Poslední tipující: Sima, Martinecka23, AndreaM, básněnka, VEDz RVAHEs, jitka.svobodova
Komentáře (3)
Komentujících (3)