Drobná v kombinéze
Už se šeří...
Drobná dívka kolmo
křižuje široký chodník,
objíždí několik psovodů.
Náctileté,kryté keři,
ve flanelových košilích
zjevně nedbale bruslí.
Ze zcela neznámých důvodů.
štamgastům zavřeli hospodu.
Proto pro ni - truchlí...
Nastylovaný běžec
s krokoměrem,
vydal se vytyčeným směrem,
k západu slunce.
Má muskulaturu atleta
z římských dob.
Übermensch
Sem tam proběhne drobná
v přiléhavé kombinéze.
A já, nenapravitelný poeta
zas toužím po dívčí něze!
Přečteno 351x
Tipy 16
Poslední tipující: Akrij8, Koza, Pamína, AndreaM, Amonasr, Joe Vai, Aida, jitka.svobodova, jitoush, Gabriela Green, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)