Je to už dávno
Malým děvčátkem zase být
alespoň na malou chvíli
co smí sny dítěte snít
o tom, jak princezny žily.
Vrátit se do dětských let
nevinnost, naivitu vrátit
nevědět jak krutý je svět
nevědět jaké to je se trápit.
Schoulit se a schovat
pod hřejivá křídla ochranná
pod nimi sladce spát
být zase holka bezbranná.
Houpat se na klíně
a poslouchat pohádku
dívat se nevinně
a znát ji i pozpátku.
Od mámy pohlazení cítit
před spaním, když oči se klíží
pusu na dobrou noc rychle chytit
když její tvář se ke mně blíží.
Zase mít ručku sevřenou v dlaních
a vědět, že jsem v bezpečí
nechat se tahat po sněhu v saních
nechat se hýčkat v hřejivém náručí.
Slýchat dobré ráno
vstávejte děti
no jo
je to už dávno
jak ten čas letí!
Přečteno 377x
Tipy 8
Poslední tipující: Akrij8, Jort, jitka.svobodova, Amonasr, VEDz RVAHEs, AndreaM
Komentáře (4)
Komentujících (3)