Epitaf
Anotace: V těchto dnech by se Rudis dožil 85.let
Žáru lásky podléhal
pokaždé znovu,
takže předstihl i Kasanovu.
Jeho životní příběhy
samá fraška,
překonal tím i Jaroslava Haška.
Nad fantazií jeho děl
i baron Prášil
by se rděl.
Avšak:
Ve svém životním
zápolení odvěkém,
měl snahu,
stát se lepším člověkem.
Co dodat do říci,
byl to krásný chlap
a voněl skořicí.
S láskou věnuje manželka.
Přečteno 396x
Tipy 4
Poslední tipující: AndreaM, Frr, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)