Loučení je vždy bolestné
když odchází přítel
pak srdce si zasteskne
že krutý byl ortel.
I když jsi jen chlupáček
měla jsem tě ráda
tvůj roztomilý čumáček
drbat tvoje záda.
Odešel jsi náhle
vůbec nevím proč
život je jak bez brzdy
roztočený kolotoč.
Součást rodiny
jsi byl krátce
nezastavím hodiny
sbohem, spi sladce.
V dešti malý hrobeček
jsem ti k spánku kopala
byl jsi malý drobeček
snad tvá duše lásku od nás dostala.
Slzám jsem se nebránila
přišly samy, jako déšť
jsem ráda, že jsi tu byl
ted´do hrobu tě musím nést.
Loučím se s tebou
nazapomenu, slibuji
ruce smutkem zebou
že jsi odešel tak brzy
však lituji.
Dávám ti snad víš
poslední sbohem
květiny vysadím
tam kde spíš.
Jo, to znám dobře. Dva němeční ovčáci - řval jsem jak malý děcko. Hezky napsané.
27.09.2014 13:43:38 | Johny65
Děkuji, ono každé loučení s někým koho máme rádi je těžké a slzy k němu patří.
27.09.2014 13:45:26 | Rozina