Já
Anotace: 23.9.2014, psáno do školy do hodiny literatury :)
K - Když u klavíru sedí
A - a hraje písně tiché,
T - tíseň ze srdce padá jí,
E - E-dur má tóny snivé.
Ř - Říká si, jak je krásné
I - i smutné na světě být,
N - na světě bez lásky mladé
A - a se strachem svým žít.
Přečteno 456x
Tipy 6
Poslední tipující: James Libustka, KatkatkaW, asfodel, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)