Václavové
Anotace: Když je toho Václava.
Svatý Václáv v zemi české,
neměl žití vždycky hezké,
v Boleslavi skončil žití,
láska bratra byla v řiti.
Václavů však máme více,
rádi slouží republice,
vděku se však nedočkají,
s oblibou jsou napokraji.
Obyčejný Vašek ale,
bude tady s námi stále,
popřejme mu štěstí, zdraví,
ať svůj svátek rád oslaví.
Přečteno 326x
Tipy 3
Poslední tipující: střelkyně1, básněnka
Komentáře (1)
Komentujících (1)