Viděl jsem svůj život krvácet
Bůh ho ždímal
jen jsem se díval
nechtěl jsem zůstat ani se ztrácet.
Viděl jsme svůj život krvácet
chtěl jsem zastavit změny
chtěl utřít krev a jen roztíral po nebi..
červánků slunce co klaní se svitem bolavé kráse..
Viděl jsem svůj život v plamenech
chtěl jim ho vyrvat
řekli,že pak nebude trvat
Jiskry se rodí i tam kde je rozbouřený břeh...
Viděl jsem svůj život pohřbený zaživa
někdo lopatu vzal
a já si nehty polámal
jak hrabal jsem pro nadechnutí,než se někdo podívá...