On přišel blíž a naklonil se níž,
natáhl ruku svou a já měla podat mou.
Však strach nedovolil jít mi dál
a on tam pak jenom stál.
Vnímala jsem jeho výdech i vdech,
viděla jsem slova a jeho rtech.
Má touha sílila a já se tomu bránila.
Bylo to jako z výšky pád,
jako nezkrotný a dravý hlad.
Mé srdce tlouklo jako na kostele zvon,
vydávajíc dunivý tón.
Mé ruce byly v třesu nezdolném
a mé srdce v plameni ohnivém.
Každá buňka mého těla
cítila jsem, jak se chvěla.
Ty nestoudníku běž už pryč
a vem s sebou ten můj chtíč.