***
Nebyl by básník,
co verše nepíše.
Nebyl by básník,
co z pohledu nic nezmůže.
Nejsem básníkem,
i přesto verše skládám.
Hledám chvíli ticho,
a verše do vět dávám,
...pak oči zavírám.
Najít to správné slovo,
by to teď "asi" chtělo.
Poezie je mým lékem,
vyléčí šípy čerstvě vyndané.
Čas zhojí ty rány
a já budu číst
...jen vzpomínkové verše
...u jedné z té brány
...zavřené...
***
Některé části se mi tam líbí, hlavně poslední strofa je fajn.
RM.
07.10.2014 00:45:58 | Robin Marnolli