Nekoukej do slunce, když máš v očích tmu
přemýšlej na louce, ona cítí tvou karmu.
Když se tě někdo zeptá, věříš li na štěstí,
utečeš daleko, schováš se a zakryješ pod listí.
Je to však něco jiného, co tobě v životě brání,
samotný strach z obyčejnosti, lehkosti bytí
a věčného stání.