Myšlenka s myšlenkou
tobě ...
jsem na lovu
marně utíkáš ...
tam kdes žil předemnou
dívám se na tvé rány
hojící se ve víčkách
opuchlé jako můj měsíc
každé ráno
tik tak bez odchylky ...
v noci jsem milovala
jak vzrušeně dýcháš
a noc mi byla dnem
tohle už nemůžeš
.....................................
každé ráno se bojím
hromady vzpomínek
které vedle tebe vidím
ale jsou to kusy života
které nikdy nebudu hledat
MILÁČKU