Vánek čeří ve vlasech
Meluzínin tichý vzdech,
zataženo v krátkých dnech,
poloprázdno ve městech ...
Děti běží po polích,
všude slyšet jejich smích,
když ve skokách baletních
vyvolávaj první sníh
a vysoko pod mraky
pouští papírové draky ...
ty svobodné zázraky
vyvolávají v nás
podzimní příznaky ...
.. tvé básničky mě vždycky tak nějak pohladí.. a to nejsem žádný poeta ;-)
11.01.2015 21:39:40 | Majrenka
I přes jednodušší rýmy se mi to docela líbí, teda hlavně obsahově, ale u poslední sloky si přijdu s rytmem jako někde na D1.
RM.
08.10.2014 20:24:33 | Robin Marnolli
Děkuji, jsem ráda, že se líbilo, i když třeba jen trošičku. :) V mé hlavě to taky jak na D1 vypadá ;) A.
26.10.2014 02:47:40 | Aiury