Tohle píšu vám všem
Kterým nikdo nepostaví pomník
Protože vaše válka nebyla "celo" světová
Vám, na které jsem zapomněla
Kterým jsem utekla
Kterým jsem nevěnovala pozornost
Vy všichni, kteří jste čekali na má slova, měnící se v činy:
Stali jste se obětmi mých okolností!
Neznámými vojíny jimž čest je vzdána tichem mezi tím, co chci říci,
a co řeknu.