Anotace: .
A ten kdo prohlašoval
temnotu za pravdu
nevěděl,
že se temnota
dívá jeho očima..
...líbí se mi, že tvá slova vždy něco obsahují...
16.10.2014 15:00:29 | Jort
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?