...rozviť baterku, uvidíš světlo a v něm spoustu pěkných věcí...
( a to za to stojí přeci:-)
20.10.2014 22:33:34 | Robin Marnolli
...hezké...a mýlíš se: to se budeš divit kolik nás to bude číst...a jak budeš vysvětlovat,haha...at pocity proudí :-)...snad jsem to moc ne,nezesyslil...
20.10.2014 20:52:29 | bogen