V neveselých trpkých dnech
kdy těžký zdá se každý dech
kdy srdce bolestně a temně tluče
pochybnosti začínají pučet
Svět je hlučný zmatený
prapodivná znamení
znamenají...vůbec nic
z čeho síla pramení
chtěl bys vědět víc
Dětský vzdor se v hrudi dme
radost blázna v krvi vře
nechutný je trpký vztek
skrytá touha všelék
No teda, síla! ...znamenají...vůbec nic = úžasný zmar. Pochvala.
24.10.2014 15:42:54 | hledač
wauu, úžasná :-)
24.10.2014 07:56:37 | Martinecka23
...díky za pochvalu...za takovou smutnou bych to ani nečekal...:-)
24.10.2014 12:13:07 | bogen
proč ne, vždyť i smutkem můžeš zahrát na tu správnou strunu :-)
24.10.2014 13:22:44 | Martinecka23