Mám si zvolit šaty ze skříně?
Na parkovišti jsou některá místa
prázdná.
Noční živly
procitají.
Ve snaze nebýt sami,
hledí mnozí do šatníků,
váhají,
jaký si zvolí oděv
do klubu.
Někteří řeší co je v módě
jiní nehodlají chodit v uniformě.
Nastává doba příprav,
muži dopěstí svá strniště,
jiní se dokonale oholí.
A nejen na tváří
i na jiných místech těla.
Tělo zbavují porostu
propadají kultu těla
naprosto
zcela.
Kam patříš ty?
Volíš si pozlátko barů,
tajemná zákoutí k seznámení?
Anebo k anonymnímu styku,
bez toho, aniž by padlo jméno
adresa, nebo věk?
Při stenech ulpí její dech
na toaletních zrcadlech.
S decilitry alkoholu
odplavou zábrany i zodpovědnost.
Chůzí liknavou
houpy hou
kráčím po bytě
dva plus kuchyně.
Přemítám,zda dívko
mi dosud neznámá,
chci vlastnit - chci tě?
Chci mít tvé dlaně ve svém klíně?
Cítím pnutí ve slabině.
Vyberu si dresscode z komody?
Anebo mám zamířit rovnou do skříně!?
Ještěže se retro vrací do módy!
Přečteno 328x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabriela Green, Amonasr, AndreaM, Frr
Komentáře (6)
Komentujících (3)