Kapkami deště
propletený,
popletený den
nese poslední
rozmazaný sen.
Setři pramínky,
rozvaž vzpomínky,
chomáčky posbírej.
Slunečné letní teplo z dlaní
nemá pod suchým listím dovolání.
Dlaně - to věčné básnické zaklínadlo.
28.10.2014 09:11:10 | Lilien