V jednom pajzlu na kraji města
Anotace: jsem číšníkem a jsem i hostem...
V jednom pajzlu na kraji města
jsem číšníkem a jsem i hostem,
jedna z milionů i jediná ze sta
a cena za život - stále tu roste
Neplatím a dýška si nedávám,
už nemám nic,co dá se ztratit,
sama si lžu a sama se okrádám,
co zbývá mi? Nic. Jenom se zabít.
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Julien, Lioness
Komentáře (1)
Komentujících (1)