k ranní kávě jen a pouze
s cigerety kouř a dlouze
do sebe kdo tahá denně
skončí v zemi zaručeně
nevím zda tě to poteší, nebo ne,
ale i my co nekouříme,
dřívě nebo později,
taky umřeme :)
02.11.2014 16:28:22 | Romana Šamanka Ladyloba
Kdo kouří zdechne
Kdo nekouří zdechne taky
02.11.2014 10:15:46 | AlpHaWiRuS