Pro oko na provaze
lze chytit měsíc
se skicou mlhoviny
mlha je ptáček
nákupní vozík s cinkavou vizitkou Stromboli
za nehty zima nebolí
pro padlý metro
plný andělů
a přesto ztrácím
když si ústy saju rty
za nehet ...je i moc
tak mlhy si teď užíjeme dosti....ST
02.11.2014 17:47:13 | jitka.svobodova
vono je to spíš vo tom životě...i když je moc mlhy , máme pořád srdce...:-)
02.11.2014 17:47:53 | básněnka
..zrak na šťopkách provazovýho žebříku vystupuje očím pro vytušený zázrak
a "pro padlý metro plný andělů" v nebi depo-
-převisutě vysoko až k závratím
nad výhybkami podzemních tratí
kde zrezle šupinatí
poházený cáry plastovejch iluzí...
02.11.2014 12:58:35 | Frr
že stejně jako já
znáš Anděla na ochozu
pro padlý nebe na zemi
pro listy co jsou pod nohama
pro měsíc nostalgie...je
02.11.2014 13:04:14 | básněnka