Tajemný jak Drákulův hrad
či jak Stonehenge v Anglii
ve střehu je neustále
uniknout chce Harpyjím
Denně čelí různým fintám
těch dotěrnic - dívek, žen
co by rády vyzvěděly
kdypak že je narozen
Zvěrokruhu znamení
také častou otázkou
jak se strojí, co rád jí
kudy chodí procházkou
Nic nepoví, zarputilec
na něj si prý nepřijdou
odbývá je zas a znova
tvrdě brání baštu svou
Skrze verše vypovídá
o tom, jaký vlastně je
není toho vůbec málo
proto svítá naděje
objevit v nich tajně skryté
povahové rysy jeho
četba básní toho kluka
alfou i omegou všeho.
Krásně se četla jen maličký dotaz,
existuje?
21.11.2014 00:32:16 | Eru Alonnar
to je hezké :-) líbí se mi, když někdo umí nenásilně veršovat a báseň hezky plyne a navíc má myšlenku.. alex si asi neuvědomuje, že čím tajemnější bude, tím víc na něj budou dotírat harpyje.. takové totiž bývají líné číst mezi řádky.. dá to moc práce.. :-)
15.11.2014 19:23:01 | Amelie M.
:-) těch dotěrnic - otěr? nic!
02.11.2014 23:10:30 | hledač