Je vůbec Jericho a nebo naznačená nit
pro Minotaura
je Ariadna jenom temná aura
jsou herci místo tygrů?
a co Laura?
existuje bludiště
i jehňata
nebo máme jen nože
pro tělesný teploty zahřátejch punčů
prej občas přijde zimou stráz
ještě ji ale necítím z podzimních vlasů
"existuje bludiště i jehňata"..též Minotaurus-chlípný dobrák, co Tě může
jednou pozvat,šťastně zbloudilou, na špagetky z Ariadniných nití zapíjené purpurovým vínkem z podzimních sběrů nálad zá-letných..
03.11.2014 18:55:01 | Frr
v barvě bordo letní dub a k tomu krásná báseň,zde se mohu pouze učit:-)mimochodem tato fotka je nádherná a děkuji moc za ni...
03.11.2014 17:47:41 | střelkyně1
Jericho je...nitě jsou na nic trhaj se...a v džungli jsem viděl tygřího mima...
03.11.2014 16:39:59 | enigman